Bencze Zsolt
Bencze ZsoltCégvezető

Vállalkozásunk több mint 10 éves múlttal és tapasztalattal rendelkező magyar építőipari vállalkozás. Nyílászárók – ablakok, ajtók, redőnyök, rovarhálók, árnyékolás technikai eszközök és egyéb kiegészítők értékesítése és beépítése a fő tevékenységünk. Minden típusú ingatlan – családi házak, lakások, nyaralók, irodák, üzletek, lépcsőházak nyílászáró cseréjével és komplett visszajavításával foglalkozunk.

Kizárólag minőségi alapanyagokból előállított termékeket értékesítünk, melyek hosszú távú megoldást jelentenek a bennünket választó ügyfelek számára. Kollégáink magas fokú szaktudással, és többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Azért, hogy önök a lehető
legjobb minőséget és szolgáltatást kapják meg, mindig igyekszünk munkáink során a legújabb technológiát felhasználni.

A megbízhatóság nagyon fontos szempont számunkra, az ügyféllel való megegyezés után nincsenek egyéb kitalált és rejtett költségek, minden változtatást egyeztetünk és csakis az önök jóváhagyásával végzünk el. Kollégáink az önök ingatlanát és vagyontárgyait, a munkálatok során teljes tiszteletben tartva dolgoznak.

Szeretünk árajánlatot adni saját felméréseink alapján, egy nyílászáró csere a legtöbb esetben nem pusztán csak az ablakok vagy ajtók kicserélését jelenti, megelőzi azt egy szakszerű bontás, hogy a lehető legkisebb kárt okozzuk vele majd a csere után a nyílászárók környékét esztétikusan be is kell fejezni ezért mindehhez jó, ha látjuk a helyszint. Természetesen, előzetes lemért adatok alapján is készítünk ajánlatot, de az soha nem fedi a valóságot. Helyszíni felmérésünk és árajánlat készítésünk, díjmentes.

Akarom!

Kérjen ajánlatot most!

Tudjuk, mennyi stresszel és idegeskedéssel jár egy ingatlan építése, felújítása. Éppen ezért azt szeretnénk, ha a nyílászárók kiválasztásának, tervezésének és kivitelezésének gondja nem az ön vállát nyomná. Segítünk a teljes folyamatban, hogy ön a legjobb megoldást kapja a pénzéért.

Akarom!